Symra Terrasse/Cecilie Thoresens vei 12

Torsdag 23. august åpnet Rema 1000 og Europris, og fredag 7. september åpnet Plantasjen i det nye kombibygget med boliger og næring rett over veien for Lambertseter Senter.

5 4
5 4
5 4

Totaltilbudet på Lambertseter har med dette blitt enda større og bedre, og responsen på de nye tilskuddene har utelukket vært positive.

Mellom Rema 1000 og Europris er det innkjøring til en time gratis kundeparkering. Det er også flere parkeringsplasser for el-biler her.

Nyheter!  

Vi ser frem til at Kaffebrenneriet og den hyggelige familierestauranten Agave åpner på Lambertseter Senter! Dette er to etterlengtede konsepter som åpner i de tidligere Dolly Dimples lokalene før jul.

Nytt bydelshus på Lambertseter Sør!

Våren 2020 står et nytt flott kontorbygg, bydelshuset, ferdig på den gamle parkeringsplassen på Lambertseter Sør. I dette bygget vil Bydel Nordstrand etablere seg med en rekke tjenester. Deichmanske bibliotek vil samtidig flytte sin avdeling inn i nye, moderne og tilgjengelige arealer i det nye bydelshuset.  

Vi beklager de ulempene dette medfører for våre leietakere og kunder i byggeperioden, men kan glede oss over at et flott nytt bydelshus står ferdig om noen år, noe som vil føre til enda flere kunder og besøkende til Lambertseter.

21.09.2018