Tveita Senter: Specsavers flytter inn, Brilleland flytter opp.

På Tveita Senter har det skjedd endringer. Tidligere i år flyttet Brilleland fra 1. etasje til 2. etasje og Specsavers ønsker velkommen til ny butikk.

Team Brilleland

Team Brilleland

5 4
Specsavers maskott

Specsavers maskott

5 4

 I Brilleland sine nye lokaler har de etablert et større synsprøverom, og eget utstyr og rom som er tilpasset rullestolbrukere. Alle forprøver blir foretatt i egne rom. Sortimentet er utvidet med et større utvalg vernebriller og andre spesialbriller som for eksempel filterbriller for enkelte øyesykdommer.

- Vi er kjempefornøyde med våre nye lokaler på Tveita Senter. Vi er stolte av å kunne tilby kundene våre et større utvalg av produkter og tjenester, samtidig som det er lettere å gi kunden en god totalopplevelse på senteret, sier Kristine Ansnes, daglig leder Brilleland på Tveita Senter.

Specsavers i nye lokaler

15. mai 2019 åpnet optikerkjeden Specsavers sine dører i 1. etasje på senteret. Kjeden har over 80 lokasjoner på landsbasis. Senterleder Mona Bråten forteller at hun er glad for å kunne tilby kundene på Tveita et rikt utvalg av tilbydere.

- Jeg mener det viktig at våre kunder har to tilbydere å velge mellom, og vi er veldig fornøyde med å ha Specsavers med på laget, forteller hun.

Specsavers samarbeider med Norges Blindeforbund, med et formål om å ha fokus på bedre øyehelse for alle. Selskapet samarbeider også med Right to Play, for å bidra til deres arbeid for å gi flere barn utdanning i utviklingsland, les mer på Specsavers.no.