OBOS Eiendom styrker laget

OBOS Eiendom øker aktiviteten og har ansatt Martine Linnestad som prosjektleder og Gunnar Irby som prosjektsjef. Selskapet har dermed styrket eiendoms-teamet med til sammen mer enn 35 års erfaring innen prosjektledelse og eiendomsutvikling.

I september startet Martine Linnestad som prosjektleder i OBOS Eiendom. Hun er utdannet sivilingeniør innenfor bygg og anlegg fra NTNU. Siden 2001 har hun opparbeidet seg lang og bred erfaring innen prosjektledelse fra Høegh Eiendom, Undervisningsbygg Oslo KF og Veidekke.

― Vi er veldig glade for å ha ansatt Martine i vår prosjektavdeling. Hun er allerede i gang som prosjektleder på B3-feltet på Ulven hvor vi sammen med Skanska som entreprenør nå går i gang med byggingen av 168 boliger. Hennes verdifulle erfaring vil styrke oss både i forhold til kompetanse og kapasitet, sier Jonny Solbakken, daglig leder i Ulven bolig.

Med fokus på samspill

Gunnar Irby er ansatt som prosjektsjef i OBOS Eiendom og begynner i stillingen 1. november. Irby kommer fra Skanska der han har vært ansatt som entreprenør og eiendomsutvikler siden 2001. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU innenfor bygg og anlegg. Som prosjektsjef i OBOS Eiendom vil Gunnar i første omgang bli involvert i utviklingen av næringsdelen i Construction City, med ansvar for prosjektledelsen i samspill- og byggefasen.

― Vi ser frem til at Gunnar begynner, og er sikre på at hans kompetanse og lange erfaring innen samspill, eiendomsutvikling og prosjektledelse vil være en viktig styrke for laget i arbeidet med å utvikle en helt ny, levende og spennende bydel på Ulven. Han vil få en sentral rolle i utviklingen av det som kommer til å bli bygg-, anleggs- og eiendomsbransjen sin store klyngesatsning, uttaler Camilla Krogh, daglig leder for Construction City Eiendom.

Utvikling av en ny bydel

OBOS Eiendom er en stor aktør innenfor eiendoms- og byutvikling, og har nå store prosjekter blant annet i Kværnerbyen, på Lambertseter og på Holmlia. I forbindelse med OBOS sin satsning på Ulven har vi valgt å styrke laget med en prosjektleder og en prosjektsjef. På Ulven skal man nå realisere mellom 2.500 og 3.000 boliger i tillegg til 5.000 arbeidsplasser. Dette blir et tyngdepunkt i Hovinbyen og er nå et av Oslos største transformasjonsområder.

― OBOS Eiendom skal være en attraktiv forvalter og stedsutvikler. Vi har til sammen ca. 700.000 kvm eiendom i forvaltning og opp mot 500.000 kvm i vår utviklingsportefølje. For å realisere dette trenger vi dyktige medarbeidere, vi er derfor veldig glade for at Martine og Gunnar blir en del av laget, sier Geir Graff-Kallevåg, direktør for utvikling og bygging i OBOS Eiendom.

 

28.10.2019