OBOS bygger fremtidens kontorbygg

Rett utenfor sentrumskjernen – i Kværnerbyen- bygger vi Oslo K, kontorbygget for deg som vil ha moderne, miljøvennlige og fleksible lokaler i et sentralt område.

Illustrasjon av kværnerbyen sett fra torget
5 4
Illustrasjon av Oslo-K sin kantine
5 4
5 4

Kværnerbyens ansikt mot Oslo sentrum

Det bygges et stort og iøynefallende kontorbygg som er velplassert og blir designmessig flott. Noe av det mest imponerende med bygget er toppetasjene som er vendt mot vest og får panoramautsikt mot byen, fjorden og Holmenkollen. Oslo K blir et Breeam Excellent kontorbygg som vil bære preg av fleksibilitet og mange valgmuligheter hvor det blir godt tilrettelagt for både åpne landskap, cellekontor og aktivitetsbaserte kontor. Bygget vil også inneholde godt med møterom, prosjektrom, kantine og fellesareal som har områder for uformelle møter og samhandling. Det blir også mulighet for å benytte et større auditorium på bakkeplan.

Byen i byen

På få år er Kværnerbyen forvandlet til et levende nabolag med arbeidsplasser, butikker, barnehager og et rikt kulturliv. Her er det kort vei til både dagligvare, apotek og kafé.

Effektivt og enkelt

Kværnerbyen ligger sentralt til med enkel tilkomst, men er også behagelig avskjermet slik at dagen ikke påvirkes av unødvendig støy.

Det er en egen sykkeltrasé hele veien fra sentrum og inn til Kværnerbyen, og det vil bli etablert sykkelparkering med dusjmuligheter i bygget. Det vil også være mulighet for parkering under bygget for de som er avhengige av bil. En bussrute kommer til å få holdeplass rett utenfor hovedinngangen og fire andre bussruter kun 100 meter unna.

Fleksibilitet

Lokalene bærer preg av fleksibilitet og gir leietakerne mange valgmuligheter. Lokaler og planløsninger skreddersys til den enkelte leietaker. Det er god kommunikasjon mellom de tre byggene og de ulike etasjene. Byggene kan leies hver for seg eller i sin helhet og kan også deles opp etasjevis, etter behov.

Vil du vite mer om fremtidens kontorbygg i Kværnerbyen? Fra første kvartal 2021 kan vi tilby opptil 30.000 kvm.