Nytt BREEAM Excellent kontorbygg

Vi bygger et fleksibelt kontorbygg på 5,800kvm med høye miljøkrav midt i Oslo Sentrum.

5 4
5 4
5 4
5 4
5 4
5 4

 

Christian Krohgs gate 35 ligger i Bydelen Grünerløkka med kort vei til offentlig kommunikasjon, butikker, parker og spisesteder.

Det nye kontorbygget til OBOS Eiendom blir miljøvennlig med Breeam Excellent og energiklasse B klassifisering som vil bidra til lavere energikostnader og et godt inneklima.  
Oppvarming vil være fjernvarme og det etableres solceller på taket som vil bidra til lavere energikostnader.
Det vil også tilrettelegges for miljøvennlige materialer som er lett å renholde samt god kildesortering og håndtering av avfall, sier prosjektleder Thomas Veidal i OBOS Eiendom.

 

Moderne og fleksible løsninger:

LINK Arkitektur har tegnet kontorbygget slik at det tilpasses områdets industrielle preg. Bygget vil ha totalt 8 etasjer med cirka 60 arbeidsplasser per etasje, forutsatt åpen løsning uten cellekontorer. De to øverste etasjene er inntrukket. Det etableres også en unik uteplass med takhage for leietakerne i 7. etasje, og i 1. etasje vil det være resepsjon, kantine og møteromsfasiliteter. I bakgården i 1.etasje planlegges det en åpen kanal for håndtering av overvann, samt uteplass.

 

Gode parkeringsmuligheter

Vi tilbyr 30 til 40 innendørs parkeringsplasser som er tilgjengelig i nabobygget og det vil være mulig å bestille egne el-bilplasser etter avtale. Det blir også mulighet for sykkelparkering.

Rammesøknad er innsendt og det jobbes nå med innhenting av tilbud fra entreprenører.

Planlagt byggestart er høsten 2019 med ferdigstillelse Q4 2021. Dette er avhengig av godkjent rammesøknad og at leietaker er på plass.