Nye Oppsal Senter

Torsdag 31. mai ble dørene til nye Oppsal Senter åpnet for første gang.

5 4
5 4
5 4

I løpet av sommeren har flere butikker åpnet dørene på Oppsal Senter: Piece of Cake, Oppsal Torg (frukt & grønt), Kaffekos og Sushi & Thai. 1. oktober åpner Ling Design som skal selge klær, sko og reiseeffekter. Det vil også åpne Idrettsbingo, åpningsdato kommer snart.

Det nye senteret ligger på samme sted som tidligere, rett ved T-banen og bare en kort spasertur fra Østensjøvannet og Østmarka. Det gamle senteret ble revet i 2015 for å gi plass til 190 nye boliger, og rundt 20 butikker og servicefunksjoner. − Senteret, spisestedene og torget skal være en hyggelig møteplass for beboerne på Oppsal. Her skal folk føle seg hjemme. Kom gjerne på besøk for å se det nye, flotte senteret, oppfordrer senterleder Pauline Johansen.

Både bolig og butikk

OBOS har god erfaring med å bygge boliger kombinert med handels- og servicetilbud. Også på Oppsal slo dette godt an og boligene ble utsolgt i rekordfart. Beboerne kan gå tørrskodd fra leiligheten sin og ned til senteret. 

Nye Oppsal Senter er på rundt 4500 kvadratmeter. Butikkene skal fylle hverdagsbehovene slik at folk slipper å reise langt for å få tak i det de trenger. Her finnes det en flott Meny-butikk, Auster frisør, ARK bokhandel, Labben hund og katt, Boots apotek, Nille, Floriss blomster, renseri, OBOS-megleren og begravelsesbyrået.

Den nye møteplassen

Ut mot torget åpnet et flott serveringssted med en solfylt uteservering. Piece of cake er kafé på dagtid og restaurant på kvelden, med mulighet for å ta seg en øl eller et glass vin.

– Vi ønsker og håper at dette stedet blir den lokale møteplassen og en moderne variant av Røde Hatt, eller «Hatten» på folkemunne, som i alle år har vært et samlingspunkt på Oppsal, sier eiendomssjef i OBOS Tonje Holm-Fischer. Eierne av kaféen, Tomm og Nina Triber Munthe, har snakket med folk i bydelen for å finne ut hva de ønsker seg på det nye serveringsstedet. Resultatet ble både quiz-kvelder, konserter og fotballkamper på storskjerm.

21.09.2018