Kværnerbygulvet tar form

Snart står 1800 leiligheter klare i Kværnerbyen. Dette setter strenge krav til bygulvet og tilbudet for både beboere og ansatte i området.

Etter flere år var det den veletablerte bakeren Nordstrand Conditori/ Piece of Cake som fikk etablere seg i Kværnerbyen. De har ekspandert kraftig de siste årene og hadde sett seg ut dette området.

– Vi tenker på beliggenhet og kundegrunnlaget. I stedet for å konkurrere med de tradisjonsrike bakeriene som holder til på fine adresser i Oslo, har Piece of Cake satset på områder rett utenfor byen, gjerne nye bydeler eller steder i stor vekst, sier Tomm Munthe, eier av Piece of Cake. 

Piece of cake startet forsiktig og i vår fikk de skjenkebevilling. Tilbakemeldingen har vært positiv fra både besøkende og beboere i området. Piece of cake har tradisjonelle bakervarer og pizza, og de skal etterhvert utvide sin meny. Det er faste kvelder med quiz og det er gjennomført et par små konserter.

Store planer fremover

Rett ved siden av Piece og Cake har det også åpnet en tradisjonell frukt og grønt butikk som selger mer eksotiske varer enn hva som er mulig å finne i vanlige matbutikker.

– De startet også forsiktig, men opplever at beboerne i området bruker dem mer og mer, spesielt er de godt besøkt på søndager, sier Terje Arnesen, eiendomssjef i OBOS Eiendom. – Vi er ikke ferdige med bygulvet på Kværnerbyen enda.

25.06.2018