Oslo K - Kontorer tilrettelagt for tiden vi lever i og tiden som kommer

På få år har Kværnerbyen gått fra å være et industriområde til et levende nabolag med arbeidsplasser, butikker, barnehager og et rikt kulturliv. Kværnerbyen er et flott område med alt du trenger i hverdagen nær deg. Kværnerbyen ligger i bydel Gamle Oslo, med kun fem minutter til bykjernen Oslo Sentrum. Du kan du gå eller sykle til det meste.

5 4
5 4
5 4
5 4

Smart bygg

Oslo K er bygget som et miljøvennlig bygg og skal BREEAM-sertifiseres. Det er Europas fremste miljøsertifisering for boliger og næringsbygg. Bygget er et ‘A Bygg’, hvilket betyr at det er et lavenergibygg, som skal benytte mindre enn 90 kwh per kvadratmeter i året. Dette betyr mindre kostnader for deg som sluttbruker.

Kortfri hverdag

Bygget sørger for at du har en stressfri dag allerede før du kommer på jobb. Det er mulig å reservere en av de hundre el-bil plassene med ladestasjon, slik at du eller gjestene dine kan lade bilen. Det vil heller ikke være behov for adgangskort til garasjen; her vil registreringsnummeret ditt bli automatisk gjenkjent og slippe deg inn.

Det er heller ikke behov for adgangskort til bygget; kortlesere og dører er utstyrt med Blue-Teknologi, som gir adgang via mobiltelefonen din. Dermed slipper vi tradisjonelle plastkort. Via mobilen kan du på forhånd se hva som er dagens meny i kantina, og det er enkelt å betale med mobilen.

Lik temperatur året rundt

Oslo K er tilrettelagt for å kunne montere siste teknologi av solcellesystemer. Smart solskjerming er installert og styres automatisk etter solas bevegelser; dette hjelper bygget å holde en riktig og behagelig temperatur på cirka 22 grader året rundt. Teknologien vil også passe på at rommet du er i, enten alene eller i grupper, har en god tilførsel av god luft. Tilstedeværelse av personer blir analysert av sensorer som slår lyset av og på for deg, når det ikke er tilstrekkelig med dagslys der du sitter.

Det finnes et godt utvalg av møterom man kan reservere, alt fra grupperom til seks personer og auditorium som har plass til 150 personer. Alle møte- og konferanserom kan reservers i elektroniske systemer.

Vaktmestere og servicepersonell har mulighet til å overvåke og drifte bygget slik at det fungerer optimalt med datakoblinger som er knyttet til SD (driftsanlegg).

Skal du på et møte, kan du enkelt reservere og benytte en av de mange el- sparkesyklene, el- sykler og el-leiebiler rett utenfor inngangen, dersom du ikke velger å benytte deg av en av de mange bussene som går forbi bygget

 

• Sømløst fullservice konsept

• Work life balance

• Romslige sosiale soner

• Høy standard på materialvalg og

friske interiørløsninger

• Et skreddersydd restaurant-konsept

• Eget servicerom for sykler i tilknytning

til sykkelparkering

• Mulighet for frisør, fysioterapi

• Skjorteservice i resepsjonsområdet

• Lekehjørne for barn

Tilbake til toppen