OSLO K – et fremtidsrettet bygg

I lange tider har Kværnerbyen vært synonymt med verdiskaping og arbeidsplasser. Et sted som gjorde en forskjell både for de som jobbet der og for et Oslo i utvikling på tidlig nittenhundretall.

5 4
5 4
5 4

Nok en gang skal Kværnerbyen føre Oslo inn på en mer fremtidsrettet vei. For med det nye næringsbygget blir det litt som å starte et nytt kapittel på historien i nærheten av Oslo sentrum.

Miljø i Fokus

OSLO K er nå under bygging. Dette blir et bygg på over 30 000 kvm som ligger like ved E6 mellom Operatunellen og Vålerengatunellen. Bygget er i dag en av Oslos største byggeplasser. Fra uke til uke kan du se hvordan bygget vokser.

Her blir det mange arbeidsplasser i et framtidsrettet kontorbygg. Bygget skal gjøre arbeidshverdagen enklere. Kort vei til offentlig kommunikasjon, godt tilrettelagt for både syklende og de som kommer med bil. Bussen stopper rett utenfor døren og bruker fem minutter til Oslos største trafikknutepunkt.

Et topp moderne bygg med stor vekt på miljø. Bygget klassifiseres som et Breeam Nor, Excellent, som er noe av det beste som kan bygges i dag.

Mer en 1500 arbeidsplasser

Oslo K skal kunne gi plass til mer enn 1500 arbeidsplasser. Dette vil sette sitt preg på Kværnerbyen og føre til mye liv og aktivitet. Arkitektfirmaet Arcasa har tegnet et spennende bygg med mange smarte løsninger. Dette gjør bygget meget fleksibelt og her kan det bli gode arbeidsplasser for både store og små bedrifter. Bygget vil kunne være innflyttingsklart 2020/2021. 

– Hvem som skal flytte inn er ennå ikke avgjort. Vi er i samtaler med flere mulige leietakere, sier Hans Petter Hauge i OBOS Eiendom AS som jobber med utleie av bygget.

21.09.2018