Camilla Krogh er ny daglig leder av Construction City Eiendom AS

Camilla Krogh (41) tiltrådte stillingen 1. november i år. Hun har i en årrekke jobbet i Skanska, sist som konserndirektør for byggevirksomheten i Skanska Norge AS.

– Vi er veldig fornøyd med at Camilla har valgt å komme til Construction City på Ulven. Hun har lang erfaring fra både entreprenør- og byggherresiden, og vil bidra til at Construction City realiseres som en vellykket samhandlingsarena for næring, utdanning og forskning. Camilla har alle de riktige egenskapene både personlig og faglig for å kunne fylle rollen, sier konserndirektør Nils Morten Bøhler i OBOS.

OBOS og AF Gruppen har etablert næringsklyngen Construction City. Ambisjonen er et samlingspunkt og en drivkraft for innovasjon og konkurransekraft for norsk bygg-, anleggs- og eiendomsnæring. Næringsklyngen er i støpeskjeen og har allerede trukket til seg spennende samarbeidspartnere som BetonmastHæhre, Multiconsult, Norconsult, DnB, Norsk Gjenvinning, GK, Sintef og StartupLab.

Krogh jobber tett med Benedicte Økland, daglig leder for Construction City Cluster AS. Økland er godt i gang med å involvere deltakerne i klyngen for å utvikle den til Norges beste næringsklynge. Camilla Krogh, som leder av byggherreselskapet, er ansvarlig for utvikling, bygging og utleie av eiendommen som skal inneholde Construction City.

– Det er både unikt og veldig lærerikt å få muligheten til å være med på å utvikle og drive byggebransjen fremover. Jeg gleder meg til å realisere Construction City som arena for innovasjon og konkurransekraft i bransjen, sier Camilla Krogh.

29.11.2018