Butikknyheter på våre sentre

Denne høsten har flere nye aktører inntatt våre sentre – og vi ønsker alle nye leietakere velkommen til OBOS-sentrene! Nye - både urbane og varierte leietakere mener vi gjør våre sentre enda mer spennende for nærmiljøet.

5 4
5 4
5 4

«Du skal ikke trenge å reise til byen for en hyggelig shopping- eller cafeopplevelse» uttaler eiendomsdirektør Alf Martin Brasøygård».

TVEITA SENTER

Kjøper du julegaver hos nyåpnede Body Shop på Tveita Senter, er du med å støtte The Body Shops julekampanje «Fortryllende skog» som skal bidra til å beskytte utsatte skogsområder. Besøkende i alle aldre er også svært fornøyde med at vi nå har fått SubWay på Tveita Senter. Gode baguetter for folk på farta! På Tveita supplerer vi og endrer litt også innenfor optikertilbudet. Brilleland vil flytte opp i det tidligere PM lokalet og Specsavers etablerer seg der Brilleland lå før. Velkommen til nye og gamle kunder!

LAMBERTSETER SENTER

Etter iherdig byggevirksomhet i høst kan vi glede oss til nykvernet kaffe og hjemmelaget meksikansk mat. Tirsdag 4. desember åpnet Agave og Kaffebrenneriet på Lambertseter Senter. Flere spisesteder har lenge vært etterspurt og vi ser frem til to nye spennende aktører. Agave og Kaffebrenneriet tar over lokalet etter Dolly Dimples som i oktober flyttet over til Lambertseter Senter Sør og omprofilerte til Dominos. Det er et lokalt par fra Nordstrand, Jaideep Singh Khehra og Komal Preet Khehra, som eier og skal drive Agave. De har mange års erfaring fra restaurantbransjen og har lenge hatt et ønske om å drive noe lokalt.

Rema 1000, Europris og Plantasjen har også funnet veien til Lambertseter Senter og åpnet tidlig høst i 1 etg. i det flotte boligkomplekset Symra Terrasse – rett overfor senteret. Skal du besøke disse aktørene – husk at det er flotte p-plasser under Rema 1000.

MANGLERUD SENTER

Bogerud Tekstil er en familiebedrift som har drevet butikk på Oslo øst siden 1965. Forretningsidéen har hele tiden vært å selge kvalitetsvarer til gunstige priser. Her får du undertøy, ull og yttertøy fra kjente merker som Janus, Iris, Dovre, Didriksons og Brandtex. Her får du også strikkegarn fra Viking, Mondial, Hillesvåg og Solberg. Bogerud Tekstil finner du også på Tveita Senter.Den nye neglebaren, Beste Negler, har hatt en suksessfull åpning og ligger med enkel adkomst i 1 etg på senteret. I 2 etg har Sørensen Kjøkken overtatt etter Cafe Opus. Her får du varme og kalde retter i trivelige omgivelser. Her serveres klassikere som blant annet salater, omelett, lasagne, biffsnadder og hamburgere, og i førjulstiden får du en herlig juletallerken ned ribbe og alt annet som hører til.

OPPSAL SENTER

3. januar åpnet Specsavers på Oppsal Senter i lokalet rett ved inngangen. Har du enda ikke tatt turen til dette flotte kombinasjonsprosjektet med 190 nye boliger over nye Oppsal Senter som åpnet 31. mai – bør du ta turen!

17.12.2018

Tilbake til toppen