Den unormalt suksessrike butikkjeden NORMAL inntar Manglerud Senter

Butikkjeden som selger helt normale varer til helt unormale priser, har på bare fem år vokst til en kjede med over 150 butikker og den 29. mars åpnet de på Manglerud Senter.

NORMAL fører merkevarer innenfor kategorier som husholdning, personlig pleie samt en lang rekke basisvarer, som mange allerede kjenner til og bruker på badeværelset, kjøkkenet og til rengjøring. Merker som L`Oréal, Gillette, Colgate og Ajax.

Vi kan ofte selge varene 30-50 prosent under markedsprisen, forklarer Torben Mouritsen, adm. direktør i NORMAL.

NORMAL er i stand til å konkurrere med markant lavere priser på merkevarer, fordi butikkjeden importerer varene fra distributører fra hele EU. En kjøper enkelt og greit der det er billigst, og unngår samtidig dyre mellomledd.

Målet er at du som kunde skal få en unik opplevelse hver gang du besøker vår butikk. Derfor får vi utover vårt faste sortiment hele tiden nye varer inn, noe som gjør hvert besøk spennende og morsomt, en ny oppdagelsesferd for hvert besøk, fortsetter Torben Mouritsen.

Vi gleder oss til å gi kundene på Manglerud en fantastisk handleopplevelse, hvor de kan kjøpe merkevarer til faste lave priser. Vi er helt overveldet over alle de positive tilbakemeldingene fra glade kunde. Det blir utrolig spennende å se om kundene på Manglerud tar like godt imot NORMAL-konseptet, sier Jesper Brandt.

27.03.2019