124m2 – En unik butikk i Kværnerbyen.

I Kværnerbyen finnes det et lite interiørdesignstudio, etablert i 2014 som består av fire flotte folk, Camilla, Agnethe, Trude og Christian. Sammen skaper de funksjonelle miljøer med personlighet og mening hvor hver m2 av hverdagen er viktig.

5 4
5 4
5 4

Butikken vi ønsker å trekke frem heter, 124 m2, og har lang erfaring og faglig tyngde hvor de tør å tenke annerledes sammen med leietakeren. De har som mål å opprette et tett og nært samarbeid med kunden gjennom hele prosjektet, og vet også at de smarteste designløsningene ikke nødvendigvis er de dyreste.  Alle er med fra start til slutt og vet at hvis det trengs å tas i et tak, er det bare å brette opp ermene.

De flyttet inn i Kværnerbyen i september og har stor tro på denne bydelen, både som arbeidsplass og bosted. De har også etablert kontakt med OBOS Nye Hjem i Kværnerbyen. Jobben som ble gjort med det gamle galleriet er fantastisk, morsomt og kostnadseffektivt – verdt et besøk.

 

 Her er noen av deres kunder og samarbeidspartnere: Trigger, Verdens Sterkeste Mann, Seefood TV, Rusta, IKEA, Kreativt Forum, Elite Foto, TINE, SALMA, P4, Melange, Sequoia, Brio, Ludens Reklamebyrå, MQ, This is PR, Nortura, Westerdals ACT, Nye og Kloke Hoder, Servi Group, PR-operatørene, Steen & Strøm Magasin, Sektor kjøpesentre, W.B. Samson, Strix Television (Sinnasnekker´n), H&M, Skeidar, Wella/Welonda, Norwegian, Toyota, Nespresso, Samsung, Elixia, Maxus, AV-OG-TIL, Group M og Compass Group.

14.12.2018